​Opbygning af træterrasse for private og erhverv

​Overvejer du at få en opbygning af træterrasse? Hos Østergårds Montage har vi stor ekspertise og mange års erfaring med alle former for opbygning af træterrasse for private og erhverv. Vores kunder er fra blandt andet Silkeborg, Herning, Ikast og omegn.

Udnyt haven bedre med opbygning af træterrasse

Få en bedre udnyttelse af både have og hus med en ny træterrasse. Det kan være en forlængelse eller en udskiftning af den gamle, men det kan også være en helt ny. Vi kan lave enhver form for opbygning af træterrasse i forbindelse med både gammelt byggeri og nybyggeri.

En ordentligt træterrasse-opbygning holder i mange år, øger husets værdi og giver bedre mulighed for at nyde haven - især på en grillaften.

Vi har en stor og bred erfaring med lægning af træterrasse, og ingen opgaver er for stor eller for lille. Vi lægger vægt på høj kvalitet, god service og tilgængelighed. Det betyder, at vi er nemme at få kontakt med. 

Vi er altid ansvarsbevidste og interesserede, når vi påtager os en opgave.

Kontakt os for at få et tilbud på en terrasseløsning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om muligheden for opbygning af træterrasse. Vi giver gerne råd og vejledning, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 24 69 82 07 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@ostergaards-montage.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående og få et gratis tilbud på en opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Østergårds Montage

Agervænget 11, 7400 Herning

Find vej


CVR: 33928602

Kontakt​

Telefon: 24 69 82 07

E-mail: Send mail

Find os på Facebook