Montering af vinduer i samarbejde med Outrup Vinduer

Er det blevet tid til montering af vinduer og måske Outrup Vinduer? Hos Østergårds Montage har vi mange års erfaring og stor ekspertise med montering af vinduer, og vi har et tæt samarbejde med Outrup Vinduer. Vi arbejder for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Silkeborg, Ikast, Herning og omegn.

Outrup Vinduer har et let og elegant design

Du kan vælge enten 2- eller 3-lags lavenergiruder fra Outrup Vinduer. De er henholdsvis B- og A-mærkede, og B-mærket lever op til Bygningsreglementet 2020. Dermed vil udskiftning af vinduer føre til en lavere varmeregning.

Når du vælger Outrup Vinduer ved montering af vinduer, får du en slank karm og ramme, smalle sprosser og skrå lister uden fremspring.

Dermed får du et stort lysindfald. Dertil kommer det lette og elegante design.​

Ingen opgave er for stor og ingen er for lille ved montering af vinduer, og vi har altid en god service, ligesom vi er nemme at kontakte, nå du har behov. Vi har naturligvis attraktive priser for nye vinduer. Vi går altid ansvarsbevidst og interesseret ind i enhver vinduesopgave.

Få et uforpligtende tilbud på montering af vinduer

Kontakt os gerne for at få råd og vejledning om valg af Outrup Vinduer. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af vinduer.

Du kan ringe til os på telefon 24 69 82 07 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@ostergaards-montage.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående og få et gratis tilbud på en opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Østergårds Montage

Agervænget 11, 7400 Herning

Find vej


CVR: 33928602

Kontakt​

Telefon: 24 69 82 07

E-mail: Send mail

Find os på Facebook